Skip to main content

Ozsdolán 203 személy jelenlétében zajlott az RMDSZ helyi szervezetének tisztújító közgyűlése. Elnöknek a jelenlevők Lukács Attila erdésztechnikust választották, akinek munkáját tizenöt tagú választmány segíti.

foto_Kocsis-B_Janos-rmdsztisztujitasozsdola-6511

A tisztújító küldöttgyűlést Brânduș-Dendyuk Szilveszter polgármester nyitotta meg, aki elmondta: „a község haladásához elengedhetetlen az erős RMDSZ szervezet. Az önkormányzat a továbbiakban is szorosan együttműködik a Szövetség helyi képviselőivel, közös erővel fog dolgozni a község érdekében.” 

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke Tamás Sándor felszólalásában hangsúlyozta: „Fontos,
hogy az RMDSZ megújuljon Ozsdolán és új csapattal, új lendülettel dolgozzon a Szövetség sikeréért a soron következő európai parlamenti választáson.” Az elnök arra kérte az újonnan megválasztott vezetőséget, hogy segítsenek a magyarországi választások kapcsán minden ozsdolai lakosnak eljuttatni a választási csomagot a csíkszeredai Főkonzulátusra.

A tisztújító közgyűlésen jelen volt Fejér László Ödön parlamenti képviselő, Kézdiszéki RMDSZ elnök, valamint Dimény Zoltán, az RMDSZ kézdiszéki szervezetének ügyvezető elnöke, akik segítségüket ajánlották fel az új csapatnak a kitűzött célok megvalósításához: Ozsdolán, akárcsak Háromszék többi településén, fokozott figyelem övezi a magyarországi parlamenti választásokat.