Skip to main content

Az emberek azt szeretnék, hogy Nagyborosnyón Kanyó Antal legyen a polgármester – győződtek meg az RMDSZ megyei és helyi vezetői kedden a községi falujárás alkalmával.

DSC_0118

Klárika néni, helyi lakos azt mondta: „Ismerem Antikát, itt nőtt fel, tudom, hogy becsületes ember. Jó lesz polgármesternek.”

Az emberekkel való személyes találkozás kapcsán Tamás Sándor, az RMDSZ megyei vezetője kihangsúlyozta: „Nagyborosnyón nagy változásra van szükség. Egy hónap alatt nem lehet megváltoztatni 25 év lemaradását, de június 5. után Kanyó Antal elkezdi Nagyborosnyó község újraépítését.”

A falujáráson Fazakas András-Levente, orbaiszéki megyei tanácsosjelölt is részt vett, aki teljes válszélességgel támogatja a község RMDSZ színeiben induló polgármesterjelöltjét. „Fiatal megyei tanácsosjelöltként fontosnak tartom, hogy olyan emberekkel dolgozzak, akikben megbízom, és akik nyitottak az új kihívásokra, ötletekre, a fejlesztésre, hiszen Nagyborosnyót az elmúlt időszakban a feszültség és konfliktushelyzetek jellemezték. Bízok benne, hogy ez alkalommal a község a változás, a fejlesztések útjára lépik.”

A személyes találkozások és beszélgetések során egyre több problémára és javaslatra is fény derült. Az emberek nyitottak voltak a párbeszédre.