Skip to main content

Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete és a háromszéki parlamenti képviselők, valamint a szenátori iroda továbbra is segítséget nyújt az online Covid-igazolvány kiváltásában a beoltottak számára.

Sepsibukszad

„Az elmúlt két hétben több mint ötszáz háromszékinek segítettek a Szövetség munkatársai és a nőszervezet önkéntesei a zöld igazolvány letöltésében. A kezdeményezésünk elérte a célját, hiszen főként idősek vették igénybe a segítségünket, akik számára nehézséget okoz a mobilalkalmazás használata. Helyi igény szerint a sepsibükszádi kiszállás alkalmával 48 személynek állítottuk ki zöld igazolványt. A kollégák továbbra is az igénylők rendelkezésére állnak munkanapokon az RMDSZ négy városi irodájában. Az ügyintézéshez hozzák magukkal az oltóközpontba kapott igazolást, valamint a személyi igazolványukat és nyomtatottan kezükbe adjuk a zöld igazolványt” – tájékoztatott Ájgel Ágnes, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének elnöke.

Az ügyintézés hétfőtől csütörtökig 9-16 óra, pénteken pedig 9-14 óra között zajlik az RMDSZ kovásznai (Szabadság utca 12. szám), kézdivásárhelyi (Apafi Mihály utca 1. szám), és baróti (Szabadság utca, 19-es th., 4B lh.) irodájában. Hétfőtől, november 22-től Sepsiszentgyörgyön az Olt utcai iroda helyett az RMDSZ székházban (Martinovics Ignác utca 2. szám, Beör-palota első emelete) fogadják az érdeklődőket.