Skip to main content

Rubint Réka magyarországi aerobik- és személyi edző, az Alakreform program kidolgozója az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének meghívására tart motivációs előadást és alakreform-edzést június 2-án, szombaton, 11 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

Rubint Reka 1

Az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete célként tűzte ki az olyan programok megszervezését, és sikeres női sorsok bemutatását, amelyek példaként szolgálhatnak a háromszéki nőknek, legyen az kultúra, sport, egészség, művelődés vagy oktatás terén.

Rubint Réka és munkája nagy népszerűségnek örvend Háromszéken is, több százan követik és vesznek részt a programjain. „Munkásságom és alakreform programom arról a fantasztikus nőről szól, aki megtisztel bizalmával, és edzőtársának fogad. Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a célod, s hogy az „utad” végén egy elégedett, boldog Nő nézzen vissza a tükörből” – fogalmazta meg hitvallását.

Március 8-tól már lehet elővételben jegyet vásárolni az RMDSZ sepsiszentgyörgyi és kézdivásárhelyi irodájában (Sepsiszentgyörgy: Martinovics Ignác utca 2. szám, Beör-palota első emelete, telefon: 0735-610100, Kézdivásárhely: Apafi Mihály utca 1. szám, telefon: 0721-297540).

Az esemény két részből áll: egy motivációs előadásból és egy alakreform-edzésből. Akik csak a motivációs előadást szeretnék meghallgatni, azoknak a szervezők a lelátón biztosítanak ülőhelyet. Akik szeretnének az edzésen is részt venni, azokat kérik, hogy hozzanak magukkal jógamatracot. A szervezők kérése, hogy az érdeklődők a jegyvásárlásnál pontosítsák, hogy szeretnének-e tornászni. Jegyek ára 35 lej, 14 éven aluliaknak pedig 20 lej.

Az esemény társszervezői a Wegener Pro Sanitate Alapítvány és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala. Támogatók: Mucsi Enikő Beáta és Kondráth Szende.