Skip to main content

Az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara útmutatót szervez a vállalkozni vágyó nők és fiatalok számára május 8-án, Kézdivásárhelyen.

Merjunk vallakozni

A Vállalkozz Erdélyben! elnevezésű program során 89 pályázó számára 34.000 euró vissza nem térítendő finanszírozást nyújtanak, és a cégalapításhoz 200 euróval járulnak hozzá! A kezdeményezés kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik egyedi, innovatív vállalkozást szeretnének elindítani, azonban még nincs elegendő anyagi keretük rá, illetve azon érdeklődők számára is hasznos lehet, akik tájékozódni szeretnének az üzleti élet világában.

A nőszervezet a számos érdekes programja között célul tűzte ki, hogy az ilyen jellegű projekteket népszerűsítse, arra buzdítva a nőket, hogy vállaljanak szerepet az üzleti életben, hiszen kreativitásukkal, ötleteikkel és kitartó munkájukkal erősíteni tudják a háromszéki gazdaságot.

A 2018. május 8-án, 18 órakor, a kézdivásárhelyi Kosztándi Galériában sorra kerülő eseményen szakemberek nyújtanak útmutatót, tájékoztatást a program részleteiről.

A programot a Romániai Kereskedelmi és Iparkamara, partnerségben a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint az OTP csoportba tartozó OTP Consulting Románia KFT-vel bonyolítja le.