Skip to main content

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének Állandó Tanácsa döntése értelmében, megyei küldöttgyűlés fog határozni a megyei képviselő- és szenátorjelöltekről szeptemberben. A jelöltállítás lebonyolítása pedig a Megyei Választási Bizottság hatásköre, amelynek tagjai: Tamás Sándor, Antal Árpád és Grüman Róbert.

logo

Tamás Sándor, a RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke elmondta: „Egészen biztos, hogy többségében új személyek fogják képviselni a megyét a bukaresti döntéshozatalban. Célunk, hogy szakpolitikusoknak is lehetőséget adjunk, a törvényalkotási folyamat részvételében. Fenntartjuk a korábbi ajánlatunkat, hogy az MPP-vel elkezdett együttműködést a parlamenti választásokra is kiterjesszük, erről a két szervezet országos döntéshozó testülete határoz.”

Jelentkezni augusztus 15-től kezdődően, szeptember 8-ig lehet, a szükséges dokumentációt az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének sepsiszentgyörgyi székházában kell iktatni. A megyei küldöttgyűlésre várhatóan szeptember közepén kerül sor. Bővebb információk a www.haromszekirmdsz.ro oldalon vagy a 0267/352552 számon kaphatók.

A szükséges iratok letölthetőek: leiraspolitikai nyilatkozattamogatoi iv kepviseloi tisztsegretamogatoi iv szenatori tisztsegre