Skip to main content

Több, mint 200 személy részvételével tartotta tisztújító küldöttgyűlését az RMDSZ Gelence községi szervezete, új elnököt és 17 választmányi tagot bíztak meg a szervezet vezetésével.

wow 067

A tisztújító küldöttgyűlést Cseh József, Gelence polgármestere nyitotta meg, aki elmondta a haladás titka az összefogás, ennek jegyében dolgoznak egy ideje és így is készülnek a közelgő EP választásokra is.

Fejér László parlamenti képviselő, az RMDSZ Kézdiszéki Szervezetének elnöke kiemelte, hogy Gelencén már a parlamenti választások kampányában megújult csapat dolgozott, amely kiváló eredményeket ért el.

Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete elnöke Tamás Sándor politikai tájékoztatójában hangsúlyozta: “Ott kell lennünk minden olyan fórumon, ahol döntenek, hiszen így tudjuk képviselni az erdélyi magyarok érdekeit, úgy Budapesten, Bukarestben, mint Brüsszelben. Meggyőződésünk, hogy Gelencén az RMDSZ képviseli azt az erőt, amely a település fejlődését, korszerű infrastrukturális beruházásokat jelent, hiszen nekünk van megfelelő hátterünk, ahhoz, hogy európai vagy hazai forrásokat mozgósítsunk. Úgy érezzük, hogy a község polgármestere és ujjon megválasztott RMDSZ elnöke ebben nagy segítségre lesz.”

A tisztújító küldöttgyűlésen a jelenlevők Ilyés Botondot bízták meg a szervezet vezetésével, továbbá 17 választmányi tag segíti munkáját az elkövetkező 4 évben.