Skip to main content

Női szépségestek címmel interaktív előadássorozatot indít az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Nőszervezete. A nőiesség, önismeret, mindfulness kulcsfogalmakra épülő kilenc alkalmas képzésre február 4. és május 13. között a sepsiszentgyörgyi Fidelitas Hotelben kerül sor.

Ni szpsgestek

A Női szépségestek programsorozat 30 év feletti sepsiszentgyörgyi nőknek szól, és abban nyújt útmutatást és gyakorlati praktikákat, hogy miként növeljék az önbizalmukat, fejezzék ki nőiességüket, ugyanakkor hogyan maradjanak önazonosak. A résztvevőknek lehetőségük nyílik feltérképezni külső és belső értékeiket, körvonalazódva ezáltal mindaz, ami egyedivé és széppé teszi őket.

Kondor Ágota, az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Nőszervezetének elnöke a képzés kapcsán kiemelte: „Az előadások a szépségápolás, pszichológia és a mindfulness szemléletmód szemüvegén keresztül zajlanak. A témákat egy központi fonal köti össze, ugyanakkor az egyes előadásoknak egymástól függetlenül is megvan a maga íve, ezért nem jelent gondot, ha valaki nem tud részt venni minden alkalmon.”

Programvezető: Langer Rozália fodrász, szociológus, mentálhigiénés szakember, társelőadók: Faragó Pálma klinikai szakpszichológus, mentálhigiénés szakember, Józsa Csaba meditáció oktató, mentálhigiénés szakember, valamint Magyarosi Orsolya gyógytornász.

Az első előadást február 4-én, pénteken, 17.30-tól tartják Szépség utáni vágyakozás címmel a sepsiszentgyörgyi Fidelitas Hotelben. A további előadások témái a következők: „Nem vagyok elég szép” a külsőm, mint veszteség; Külső megjelenés, belső kisugárzás; Kapcsolatban a testemmel „A testem a templomom”; Mindfulness a szépségápolásban; A szépség kifejezése „Szép beszéd, szép nő”; Szépségem forrása.

Az előadásokra jelentkezési sorrendben fogadják a résztvevőket. Regisztrálni az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Nőszervezetének facebook oldalán lehet a következő linken: https://forms.gle/tob53NJgrwaWzUz89. A helyek száma korlátozott, maximum 50 fő vehet részt a képzésen. Az előadás ingyenes.