Skip to main content

Jakupcsek Gabriella A beszélgetés folytatódik… című motivációs előadásával, valamint a legújabb megjelent És te hogy vagy? című könyvének bemutatójával indítja a 2018-as évet az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete.

Jakupcsek_makett

Az idei esztendő nagysikerű kezdése után, amikor Bagdi Bella magyarországi életmódfejlesztő, a Boldogság program elindítója tartott koncertet és képzést a céhes városban, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete a jövő évet is egy újabb, Székelyföldre először látogató közismert és közkedvelt előadóval indítja.

A magyar televíziózás megkerülhetetlen alakja, Jakupcsek Gabriella első alkalommal tart motivációs előadást, ezt követően pedig könyvbemutatót Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház nagytermében január 12-én, pénteken 19 órakor.

A szemlélődő, nyitott és az élet kérdéseit nem a szőnyeg alá seprő, hanem érzelmi és racionális módon megoldást kereső Jakupcsek Gabriella számba véve a lehetséges élethelyzeteket választ keres többek között a nő és a társadalom, a gyereknevelés, valamint a párkapcsolatok terén megfogalmazódó kimondott vagy eltitkolt kérdésekre. Könyvei és előadásai nem recepteket nyújtanak a mindennapokhoz, azonban segíthetnek megtalálni a feleletet a kérdéseinkre.

Mondanivalója van – vallja a szerző. A beszélgetés pedig folytatódik. Legyen részese Ön is és lepje meg szeretteit az előadásra szóló belépővel akár karácsonyi ajándékként. Az eseményen a dedikált kiadvány is megvásárolható lesz.

Jegyek a Kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában elővételben kaphatóak, hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint előadás előtt egy órával. A jegy ára: 35 ron.