Skip to main content

Az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Szervezetének döntése értelmében az alábbi dokumentáció leadásával lehet jelentkezni Sepsiszentgyörgyön önkormányzati képviselői tisztségre.

logo.[1]

Kötelező dokumentumok:

• önéletrajzi adatlap (1. sz. melléklet);
• nyilatkozat, hogy nem működött együtt a titkosszolgálattal (2. sz. melléklet);
• nyilatkozat, hogy nem indult az RMDSZ ellen jelöltként semmilyen választáson, más párt színeiben vagy függetlenként az elmúlt 4 évben és melyben vállalja, hogy függetlenül a jelölési eljárás eredményétől, nem indul sem más párt színeiben, sem függetlenként a 2020-as választásokon, és nem fog RMDSZ-ellenes tevékenységet kifejteni. (3. sz. melléklet);
• személyi igazolvány másolata;
• RMDSZ tagkönyv másolat / szükség esetén RMDSZ belépési nyilatkozat;
• a jelölt írásos nyilatkozata, melyben vállalja az RMDSZ programját és azt, hogy önkormányzati tisztségbe jutása esetén eleget tesz a szabályzatban előírt tagdíj kötelességeknek (4. sz. melléklet és 5. sz. melléklet);
• Sepsiszentgyörgy fejlesztésével kapcsolatos egyéni elképzelései a következő négyéves időszakra;
• bizonylat amely igazolja, hogy előző mandátum alatt eleget tett a szervezettel szembeni pénzügyi kötelezettségeinek, a bizonylatot az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete állítja ki.

A szükséges dokumentumok a következők:

1sz melleklet oneletrajzi adatlap;

2sz melleklet politikai nyilatkozat;

3sz melleklet elovalasztasi nyilatkozat;

4sz melleklet jelolesi nyilatkozat;

5sz melleklet tanacsos tagdijra vonatkozo keres;

– a jelölt egyéni fejlesztési elképzelései a következő négyéves időszakra;

A fenti dokumentációt 2020. június 24., 16 óráig lehet leadni az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének sepsiszentgyörgyi irodájában (Sepsiszentgyörgy, Martinovics Ignác utca, 2. szám, program: hétfő-csütörtök 08.00-16.00, péntek 08.00-14.00 között). További információkért hívja a 0743/666-573-as telefonszámot.

Antal Árpád András
az RMDSZ Sepsiszentgyörgyi Szervezetének elnöke