Skip to main content

Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete és a háromszéki parlamenti képviselők, valamint a szenátori iroda segítséget kíván nyújtani az online Covid-igazolvány kiváltásában a beoltottak számára.

zld igazolvny

„A járványügyi előírások értelmében október 25-től legtöbb esetben kötelező felmutatni a védettségi igazolványt vagy a QR-kóddal ellátott EESZT mobilalkalmazást. Az applikáció használata több lépést vesz igénybe, főként az idősebbek körében nehézséget okoz ennek a letöltése, ezért az RMDSZ munkatársai és a nőszervezet önkéntesei felajánlják segítségüket a zöld igazolvány letöltésében. Egyszerűen csak jöjjenek be irodáinkba, az igénylők hozzák magukkal az oltóközpontba kapott igazolást, valamint a személyi igazolványukat és nyomtatottan kezükbe adjuk a zöld igazolványt” – tájékoztatott Ájgel Ágnes, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének elnöke.

Az ügyintézés Sepsiszentgyörgyön, Könczei Csaba parlamenti képviselő irodájában zajlik (Olt utca 17. szám, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületének földszintje), valamint az RMDSZ kovásznai (Szabadság utca 12. szám), kézdivásárhelyi (Apafi Mihály utca 1. szám), illetve a baróti (Szabadság utca, 19-es th., 4B lh.) irodájában.

Az igénylőket jövő héten, november 2. és 4. között 9 és 16 óra között várják a kovásznai, kézdivásárhelyi és baróti irodákban. A sepsiszentgyörgyi irodában pedig 15 és 18 óra között. November 8-tól az érdeklődők hétfőnként is számíthatnak a segítségnyújtásra.