Skip to main content

Köszönetet szeretnék mondani annak a több mint 3000 embernek, aki támogatta indulásomat egy újabb mandátumért – mondta Bokor Tibor polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján. Bár a választási irodához 1600 támogató aláírást juttattak el a kézdivásárhelyi RMDSZ munkatársai, Bokor Tibor polgármesternek 3023 kézdivásárhelyi, oroszfalvi, sárfalvi, szászfalusi és nyujtódi lakos írt alá a folytatásért.

Bokor Tibor_20160428_tofi_005

A tanácsosi listának az összeállításában két szempontot vett figyelembe: az első, hogy a tapasztalt jelöltek mellett helyet kapjanak új arcok is, valamint hogy minél több fiatal kerüljön az RMDSZ tanácsosjelöltjeinek listájára. „Arra törekedtem, hogy minél több szakterületet tudjunk lefödni, és amikor valamelyikről döntést kell hozni, legyen akivel érdemben konzultálni. Ezzel a csapattal együtt egy városfejlesztési stratégia létrehozásán dolgoztunk és dolgozunk most is, ők már leadták javaslataikat, most a város lakóinak az igényeire is kíváncsi vagyok” – fogalmazott Bokor.

Az Írjuk együtt Kézdivásárhely Fejlesztési Tervét című konzultációs íveket Bokor Tibor Facebook oldalán lehet kitölteni, amely hét kérdést tartalmaz. „Fontos felhívnom a figyelmet, hogy ezzel a kérdőívvel nem meggyőződéseket közvetítek, hanem gondolatokat szeretnék ébreszteni. Nem eszközökben gondolkodok, hanem célokban, vízióban, amelyekhez megtaláljuk majd a megfelelő eszközöket. Ebben kérem a városlakók segítségét” – nyomatékosított. Azok, akik az online felületeket nem tudják használni, a jövő héten a városban kiállított standoknál mondhatják el véleményüket.

A beérkező javaslatokat összegyúrják a tanácsosjelöltek javaslataival, és így születik meg a fejlesztési terv, amelyre a választási program is épül majd.