Skip to main content

A RMDSZ Torja Községi Szervezete február 22-én, szerdán tartotta tisztújító ülését. Az eseményen jelen levő 109 küldött újra Daragus Attila polgármestert bízta meg a szervezet vezetésével. Az elnök munkáját a következő négy évben az újonnan megszavazott választmány segíti. 


Szükség van arra, hogy helyi szervezeteink, településeink, községeink és városaink biztos alapon legyenek, hiszen ez mindent meghatároz. Mi az emberekért dolgozunk, politikai közösségünknek biztos alapját a településen lakó emberek képezik. Daragus Attila, az RMDSZ Torja Községi Szervezet elnöke már korábban is bizonyította, hogy a torjai közösség javára húzza a szekeret. Ha jól indultunk, akkor haladjunk jól tovább is. Kovászna Megye Tanácsa, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete az elkövetkezőkben is odaáll minden jó ügy mellé, amely a torjai közösség javát szolgálja” – hangsúlyozta  Tamás Sándor az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet elnöke felszólalásában, aki arról is beszélt, hogy a térség egységes fejlesztése érdekében fontos összehangolni a megyei szervezet munkáját a helyi közösség igényeivel.   

 

Hálás vagyok, és nagy örömmel tölt el, hogy a torjai közösség újra bizalmat szavazott nekem. Az RMDSZ községi szervezete és a helyi önkormányzat részéről is biztosíthatom Torja község lakosait, hogy a megyei önkormányzattal és a területi RMDSZ-szel szorosan együttműködve továbbra is eredményesen dolgozunk közösségünkért” – emelte ki Daragus Attila, az RMDSZ Torja Községi Szervezet elnöke, megköszönve a bizalmat.

„Ez a község jó kezekben van, hiszen az elmúlt tíz évben folyamatosan fejlődött. Ezért is gondolom azt, hogy Daragus Attila megérdemli, hogy a községi szervezet elnöki tisztségét továbbra is ellássa. Egészséget, és jó munkát kívánok, olyant, amiben az elképzeléseit a község érdekében tudja megvalósítani“
 fogalmazott a közgyűlésen részt vevő Fejér László Ödön szenátor.

Az eseményen a polgármester díszoklevelet adott át Luka Medárd alpolgármesternek, Dr. Tóth Zoltán családorvosnak és Sólyom István nyugalmazott matematikatanárnak, a torjai közösségért végzett áldozatos és önzetlen munkájukért. 

 

A közgyűlésen elfogadták a helyi szervezet alapszabályzatát, valamint megválasztották az egyeztető tanács, a fegyelmi és etikai bizottság tagjait.   

  

 

RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet sajtóirodája       

 2023. február 22.