Skip to main content

Folytatja elnöki munkáját Dávid Sándor az RMDSZ Kézdivásárhelyi Szervezetének élén, a küldöttek újra bizalmat szavaztak neki a június 15-én tartott tisztújító közgyűlésen.

Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke felszólalásában elmondta: „Mi olyan politikai közösség vagyunk, amely elkötelezetten és hosszú távú tervek mentén halad. Ez így volt az elmúlt 33 évben folyamatosan. Nyilván voltak hullámvölgyek és csúcspontok, azonban az egészen biztos, hogy az hoz eredményt, ha hosszú távú gondolkodás és tervezés vezérli munkánkat. Ez a típusú gondolkodás és eredményes munka példája Kézdivásárhely is, amely Bokor Tibor polgármester és Dávid Sándor, a városi szervezet elnöke közreműködésével megerősödött és a fejlődés útján indult el.

Számos fejlesztést és beruházást valósítottunk meg, mint például iskolák, óvodák korszerűsítése, a kórház és a kaszárnya épületének felújítása, az utak és járdák folyamatos modernizálása. A jövőben tervezett fejlesztések között szerepel a gázhálózat bővítése, bölcsőde és uszoda építése is, csak hogy néhányat említsek a sok közül. Mindezek az eredmények azonban nem valósulhattak volna meg, ha nem áll mögöttünk egy országos, megyei és helyi csapat, akik kiemelt figyelmet fordítanak közösségünk érdekeire” – számolt be Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere eddigi tevékenységéről és a jövőbeli tervekről.

Dávid Sándor és csapata példaértékű munkát végzett, teljesítve a rájuk kiszabott feladatot. Sikerült az RMDSZ-ben a bizalmat megerősíteni és jelentős eredményeket elérni Kézdivásárhely fejlesztése terén. Továbbra is szükségünk van munkájukra, hogy mindent meg tudjunk tenni Önökért, és együtt elősegítsük Kézdivásárhely, Háromszék és Székelyföld fejlődését” – fogalmazott a közgyűlésen résztvevő Fejér László Ödön, a Szövetség Kézdiszéki Szervezetének elnöke.

Dávid Sándor, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Szervezet elnöke, megköszönve a bizalmat, hangsúlyozta: „2019-ben úgy éreztem, van bennem elég lendület, hogy a közöségemért tegyek, hogy olyan munkát végezzek, amelynek látszata és eredménye van, ezért jelentkeztem az RMDSZ Kézdivásárhelyi Szervezet elnöki tisztségére.  Rengeteg tervvel és céllal indultunk útnak, de ezek soha nem valósulhattak volna meg az ifjúsági és a nőszervezet, a nyugdíjasklub, a munkatársak, és nem utolsó sorban Önök nélkül. Ezért kiemelten fontosnak tartottam elnökségem alatt a folyamatos kapcsolattartást, hogy az Önök igényeit és elvárásait megismerjem. Köszönöm a bizalmat, hogy folytathatom a munkát, és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, azért, hogy a szervezetet, a közösséget előre vigyük

A küldöttgyűlésen megválasztották a Szabályzatfelügyelő, az Etikai és Fegyelmi, illetve az Ellenőrző Bizottság tagjait is. Tevékenységi beszámolót tartott DomokosFejér Melinda, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Városi Nőszervezetének elnöke, Szöllősi Tamás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet elnöke és Szántó Éva, a Maassluis Nyugdíjas Klub elnöke.

az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének sajtóirodája   

  1. 2június 16