Skip to main content

Az RMDSZ Vargyas Községi Szervezete június 7-én, szerdán tartotta tisztújító ülését. Az eseményen jelen levő küldöttek Farkas Sándor elnöknek ismét bizalmat szavaztak, munkáját a következő négy évben új választmány segíti. 


„A közösségépítő munkának fontos szerepe van településeink életében. A tisztújítások egyik célja, hogy ezáltal is párbeszédet teremtsünk a települések lakóival. Ehhez időnként szükséges leülni és szembenézni egymással, elmondani, melyek a megvalósítások, de arról is beszélnünk kell, hogy miben tévedtünk és miben tudunk segíteni egymásnak, illetve milyen problémák, gondok alakítják a közösségi hangulatot. Ezekre közösen kell megoldásokat keresnünk” – hangsúlyozta Bodor László, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet ügyvezető elnöke, aki a tisztújítás fontosságára hívta fel a figyelmet. 

 

Imets Lajos polgármester az elmúlt két év közigazgatási munkájáról, pályázati megvalósításokról tartott beszámolót: „az utóbbi időszakban több pályázatot is sikerült benyújtanunk, községünkben jól haladnak a csatornázási és korszerűsítési munkálatok is. Számos terv és munka van még a jövőre nézve, de igyekszünk a továbbiakban is azon dolgozni, hogy megtöltsük élettel a mi kis közösségünket.”

Köszönöm minazoknak, akik eddigi munkám során segítettek, és ismét bizalmat szavaztak nekem. Sok munka van még előttünk, de ezt csakis közösen, együttes erővel tudjuk véghezvinni” – emelte ki Farkas Sándor, az RMDSZ Vargyas Községi Szervezet megválasztott elnöke.  

 

 „Nagy reményeket fűzök az RMDSZ Vargyas Községi Szervezetéhez, mert úgy látom, van, amire építeni. Külön gratulálok a Vargyasi Nőszervezetnek, amely az egyik legaktívabb közösséggé vált a megyében. Emellett szorgalmazzuk, hogy ifjúsági szervezet is alakuljon Vargyas községben. A legfontosabb, hogy az RMDSZ szervezetei legyenek aktívak, töltsék meg tartalommal településeink közösségi életét, hogy ezáltal is erősíteni tudják összetartozásunkat”  fogalmazott a közgyűlésen résztvevő Váncza Tibor, a Szövetség Erdővidék Széki Szervezetének elnöke. 

 

A közgyűlésen elfogadták a helyi szervezet alapszabályzatát, valamint megválasztották az egyeztető tanács, a fegyelmi és etikai bizottság tagjait.   

 

RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet sajtóirodája       

2023. június 8.